Tarieven

De kosten van gastouderopvang bestaat uit twee delen;tarief

Het gastoudertarief /de opvangkosten

Onze gastouders zijn bij Gastouderbureau Barbamama vrij in het bepalen van hun uurtarief, zij is immers freelancer/zelfstandige. Gastouderbureau Barbamama adviseert een goede, serieuze uurvergoeding vanaf € 5,50 of hoger.

De gastouderbureaukosten

De gastouderbureaukosten zijn één vast bedrag per maand per gezin.
Ongeacht het aantal kinderen en het aantal opgevangen uren, zijn de bureaukosten bij Gastouderbureau Barbamama een vast bedrag van € 37,50 per maand.
Wij rekenen geen inschrijfkosten. Gastouderbureau Barbamama kent ook geen boeteclausules of andere beperkende voorwaarden en verborgen kosten.

Algemene voorwaarden

Kassiersfunctie

Gastouderbureau Barbamama heeft een kassiersfunctie. Dit betekent dat de betaling van een ouder aan een gastouder plaatsvindt via Gastouderbureau Barbamama. Ouders mogen niet rechtstreeks aan gastouders betalen en kinderopvangtoeslag mag niet rechtstreeks aan gastouders worden overgemaakt. Dit betekent dat de opvangkosten en de gastouderbureaukosten door Gastouderbureau Barbamama aan de ouders wordt gefactureerd. Gastouderbureau Barbamama draagt zorg voor het incasseren en de uitbetaling aan de gastouder.