Voor gastouders

Onze gastouders verdienen het beste. Jíj bent per slot van rekening degene het werk doet!

Gastouderbureau Barbamama kiest voor openheid en werkt op basis van wederzijds respect en vertrouwen. De heldere werkwijze en het verstrekken van alle informatie en mogelijkheden, maakt dat je als gastouder precies weet waar je aan toe bent.

Binnen de kaders van wet geven we je bij Gastouderbureau Barbamama de vrijheid je gastouderbedrijf vorm te geven zoals jíj dat wilt. Gastouderbureau Barbamama houdt rekening met je wensen en daar ondersteunen we je graag bij!

Hoe doen we dat?

Lage bureaukosten

Door onze bureaukosten laag te houden (€ 37,50 per maand, per gezin), kun je als gastouder een volwaardig inkomen verdienen en dus investeren in de kwaliteit van je gastouderschap. Kwaliteit die ten goede komt aan je gastkinderen en je gastouderbedrijf.

Verdiensten

Je bent als gastouder bij Gastouderbureau Barbamama vrij in het bepalen van je tarief. Gastouderbureau Barbamama adviseert een goede, serieuze uurvergoeding vanaf € 5,50 en hoger.

Voorwaarden

Je bent als gastouder bij Gastouderbureau Barbamama vrij om binnen de kaders van de wet, je eigen voorwaarden te bepalen. Of je nu kiest voor wel of niet de kosten voor luiers en voeding apart in rekening te brengen, wil werken met eigen documenten of eigen voorwaarden en huisregels wil toevoegen, alles is mogelijk! 

Overeenkomst van opdracht

Je bent bij Gastouderbureau Barbamama vrij om je eigen overeenkomst van opdracht met de vraagouder te gebruiken. Natuurlijk mag je ook gebruik maken van ons voorbeeld voor de overeenkomst van opdracht Deze overeenkomst mag je invullen naar jouw wens, passend maken aan de opvangsituatie en personaliseren met bijvoorbeeld je eigen logo. Alle onze overeenkomsten zijn juridisch getoetst.  

Kassiersfunctie

De adminstratiesoftware en kassiersfunctie hebben we op diverse mogelijkheden laten inrichten. Heldere afspraken, korte lijnen en duidelijke voorwaarden, zodat je weet waar je als gastouder aan toe bent.

Gastoudercommissie

Gastouderbureau Barbamama wil graag weten wat er speelt bij de gastouders en staat altijd open voor suggesties. Gastouders hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de gastoudercommissie en mee te praten over belangrijke zaken.

Samenwerking

Als gastouder werk je samen met Gastouderbureau Barbamama aan een zelfstandige professionele, vertrouwde en veilige gastouderopvang. Jij mag gebruik maken van de kennis en ervaringen van Gastouderbureau Barbamama . Do`s en dont`s, een luisterend oor, gevraagd en ongevraagd advies. Gastouder en Gastouderbureau Barbamama werken samen aan het beste !

 

Vrijheid

Gastouderbureau Barbamama werkt bewust niet met boeteclausules of andere beperkende voorwaarden en verborgen kosten. Vrijheid, blijheid!